Eerste week curacao - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Carola Jong - WaarBenJij.nu Eerste week curacao - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Carola Jong - WaarBenJij.nu

Eerste week curacao

Door: carolacuracao

Blijf op de hoogte en volg Carola

31 Augustus 2011 | Nederland, Amsterdam

Zo het eerste weekje op curacao zit er al weer bijna op en we hebben alweer genoeg meegemaakt.

De vlucht is helemaal goed gegaan! Uiteindelijk waren we maar een half uurtje later op Hato.
Daar aangekomen hebben we een taxi (Bus) genomen gezien alle bagage die mee moest naar huis. Na een half uurtje met piepende banden over het eiland te zijn gescheurd. waren we eindelijk aan bij het huis. Waar niemand thuis bleek te zijn, (welkom op curacao) Na ongeveer een uur wachten kwam er een huisgenootje aan waar we onze koffers mochten neer zetten. Uiteindelijk is er een medewerker gebeld die over 10 min zou komen. Dit bleken curacaose minuten want uitendljk hebben we 2,5 uur moeten wachten in 33 graden, want het weer is hier wel heerlijk.

Maar dit mocht de pret niet drukken. De mensen hier zijn super aardig. Die mederwerker waar we zolang op hebben moeten wachten heeft ons wel mee genomen naar de supermarkt!! Een super aardig vrouwtje die geen sec de mond houd.

Een auto regelen is hier ook nog een heel gedoen. we zouden vrijdag om 15.00 uur de auto krijgen, uiteindelijk kwam die om 20.00 uur. Met de vraag of wij hem even thuis konden brengen want hij had een medewerker bij zich die geen auto kon rijden, en alleen spaans sprak... gewoon voor het gemak.
Hij wou ook nog even voor ons tanken wat opzich heel lief is... staan we bij het tank station, rijd er een vrouw in een veel te grote auto tegen ons aan. Hier is het dan zo dat je 199 belt, komt er een busje die foto´s gaat maken etc voor de verzekering. Dit alles duurt zo´n 2 uur. Uiteindelijk waren we om half 11 thuis. Ons motto is hier dan ook na deze eerste week... Maakt niet uitjoh, wij wachten wel. Uiteindelijk hebben we gister onze eigen auto gehad een wit jeepje.

Voor de rest is het eerste weekje vrij heerlijk geweest, lekker op het strand gelegen wezen stappen en een beetje aan curacao gewend. Morgen beginnen met stage, dus we zijn heel benieuwd.

Ik hou jullie op de hoogte

Dikke kus

• 31 Augustus 2011 - 14:49

Nick:

Hey Carool,
    Wat super gaaf dat je daar nu lekker in the Carribean zit zeg. Heb je wel gemist hoor dit jaar, kon met niemand de skippyball jump doen:P

Heel veel plezier daar,

Dikke kus,