Update
Door: carolacuracao
Blijf op de hoogte en volg Carola
20 September 2011 | Nederland, Amsterdam
Even een update vanuit Curacao, want er is natuurlijk weer genoeg gebeurd!!
Alles gaat hier helemaal goed. Het begint allemaal steeds meer te wennen(op de lange rijen bij de kassa na dan, wat kunnen mensen hier sloom werken, nier te doen), en voel me helemaal thuis!
Vorige weekend zijn Nisha en ik naar Kokomo beach gereden, waar een beach party was voor alle nieuwe stagiaires. Na een half uurtje rijden en onderweg langs de kant van de weg geiten, koeien en ezels tegen te zijn gekomen, dachten we dat we verdwaald waren. Een weg die eruit zag als gatenkaas en niet te rijden was, was de weg naar het strand. Je begrijpt Nisha en ik helemaal in een deuk en verbaasd, maarja echt alles kan hier.
Afgelopen weekeind zijn we eindelijk het eiland een beetje gaan verkennen, want mambo en cabana kennen we nu ondertussen wel;) We zijn naar cas abao gereden. Ook deze weg was 1 groot avontuur, nog erger dan naar Kokomo. Ik zat achter het stuur, en mijn rijkunsten worden heir aardig op de proefgesteld. Na ongeveer een kwartier rijden hadden we geen ontvangst meer op de radio en ook de mobieltjes doen het daar gewoon niet....Een nog grotere gatenkaas weg moesten we nu over, me haakse bochten die niet aangegeven staan. Nisha en ik hebben het gefilmd, zal het binnenkort is online zetten. Eenmaal aangekomen leken de pakeerplaatsen wel begraafplaatsen, wat wel toepasselijk was na zo'n weg. Maar het was zeker de moeite waard. Wit strand en bluaw, doorzichtig water. Dit vonden wij al mooi, maar de grote knip blijkt nog veeeeel mooier te zijn, dus daar ben ik heel benieuwd naar.
Ik ben dit weekeind voor het eerst NIET verbrand, hoop dat dat zo blijft, want elke keer verveld me kleur er weer van af, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook de haren hebben hier heel wat te voorduren, ik ben nog nooit zo licht geweest. Kom denk ik terug als een blondine, maarja we kunnen niet alles hebben he;)
Het stappen bevalt hier nog steeds geweldig. In de openlucht/strand met een drankje kan ik iedereen aanraden te doen!Er komen binnekort wat leuke feestjes aan, waar wij natuurlijk present zijn! Dus dat horen jullie allemaal nog!! We hebben wel besloten het stappen te beperken tot don t/m zondag als je dat beperken kan noemen. Ma, di, woe zijn we dan ook aardig gaar, en kijken we thuis GTST;)
Gister hebben Nisha en ik in punda gegeten bij Wilhelmina plein, we hadden 's avonds nog een afspraak voor het werk, dus we dachten even lekker zitten. Komen er op een gegeven moment 5 honden achter elkaar het terras over, die op het gemak elkaar daar bespringen. Maar we zien liever levende dan dode honden. Vorig weekeind lag er een dode hond achter Nisha dr keuken die ze vervolgens door mijn huisje naar buiten hebben gebracht, ik kan je vertellen dode hond ruikt niet aangenaam. Mijn broodje knakworst waar ik de hele ochtend al zin in had, smaakte dus minder goed!!
Toen we gister naar huis liepen over de pondjes brug en we alle lichtjes zagen en de verlichte handelskade, dacht ik echt ja hiervoor zijn we zover van huis!! Het is super mooi, de foto's zijn er niks bij!! Ik zal vd week ook een mooie foto maken van het utzicht vanaf de brug, dat is ook super!!!
Nou dat was weer een update, zal in het vervolg vaker schrijven dan zijn de verhalen wat minder lang en weet ik alles nog;)
Nou een hele dikke kus en veel liefs
Carol