Het blijft hier spannend.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Carola Jong - WaarBenJij.nu Het blijft hier spannend.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Carola Jong - WaarBenJij.nu

Het blijft hier spannend....

Door: carolacuracao

Blijf op de hoogte en volg Carola

06 September 2011 | Nederland, Amsterdam

De eerste stage dagen zitten erop...Het is wel even wennen, maar de collega's zijn leuk en we zijn harstikke lief ontvangen.

Vrijdag avond moesten Nisha en ik "overwerken". We moesten even 2 uurtjes in de shop staan. Wij dachten dat we dat wel aankonden... nou niet dus!!!

Ik sta op me gemakje buiten wat te drinken, loopt er ineens een duif naar binnen. Nisha en ik staan allebei met open mond te kijken:o wat moesten we hier nu weer mee!! Lopen we er rustig op af, vliegt die kut duif alle kanten op... En die vliegt dus van alles om... wij zagen onze eerste stage vergoeding door de lucht vliegen hoor! Ik naar een security gerend, die wou voor ons de duif wel vangen. Maarja de meeste mensen zijn hier gemiddeld dikker dan in NL, dus die security moest ook met ze hele lichaam door alle spullen heen banjeren. Wat leidde tot een hele verbouwing van de shop. Gelukkig konden de collega's er maandag ook om lachen want Nisha en ik hebben onze buikspier uurtje wel gehad die avond!!

Zo blijven we hier dingen meemaken!! Zolang we er maar om kunnen blijven lachen he!!!

Liefs

• 06 September 2011 - 20:34

Jerney:

Haha, ik zie dr al gaan hoor! En over de handelskade rennen! Prachtig! Ben blij dat het goed met je gaat :). Take care! XXX